Geef het door Reclame maakt unieke leenauto’s

Geef het door Reclame mag zich door de vele jaren ervaring toch wel een expert in autobelettering noemen. Wij hebben al honderden auto’s voorzien van mooie bestickering op maat. Echter, de keren dat wij een Jaguar of een Porsche mochten beletteren zijn toch wel op een hand te tellen! Geef het door Reclame heeft de mogelijkheid gekregen mee te werken aan de mooiste verrassingen voor Aegon-klanten. Wij zijn trots dat zij ons dit vertrouwen hebben gegeven, en nog trotser op het grote succes. Hier laten wij jullie graag van meegenieten!

Het verhaal achter de verrassing met autobelettering

Geef het door Reclame heeft een mooie rol gespeeld in het verrassen van pechvogels die aanspraak moesten maken op hun autoverzekering. Wij hebben mogen meewerken om deze pechvogels het gevoel te geven dat zij ineens koning(in) te rijk waren. Aegon wilde hun nieuwe autoverzekering op een wel heel speciale manier introduceren en schakelde daarbij de hulp van Geef het door Reclame in. Wie weleens schade heeft gereden, en hierdoor gebruik heeft moeten maken van een leenauto, zal zeker de ervaring op hebben gedaan dat een leenauto meestal geen wagen is waar je trots op kan zijn. Aegon wilde bewijzen dat dit zeker anders kan!

Autobelettering op een Jaguar

Aegon wilde eigen klanten en mensen met hun autoverzekering elders laten zien dat je zeker in een mooie leenauto kan rijden. Deze geluksvogels werden verrast met een peperdure leenauto, met autobelettering van Geef het door Reclame, terwijl hun auto werd hersteld in garage ABS Den Elzen in Zoetermeer, aangesloten bij Aegon Schade Service. Geef het door Reclame had de eer om onder meer een Jaguar, Porsche 911, Tesla 11, een luxe Mini Cooper, Audi en Mercedes te beletteren voor deze prachtige verrassingsactie. Nooit eerder hebben wij meegewerkt aan een verrassingsactie op zo’n grote schaal en wij zijn dan ook trots dat wij een rol hebben mogen spelen in het blij maken van zoveel mensen die aanvankelijk dachten echte pechvogels te zijn!

Bekijk onze autobelettering

Natuurlijk zijn de blije gezichten van de mensen die werden verrast terug te zien in een filmpje, waarin je direct ons subtiele werk kunt bewonderen. Wij nodigen je uit het YouTube-filmpje eens te bekijken en mee te genieten van het succes van deze indrukwekkende auto’s met passende autobelettering.

Heb jij ook interesse in autobelettering?

Geef het door Reclame staat natuurlijk niet alleen voor bedrijven klaar met maatwerk autobelettering. Wij bieden maatwerk autobelettering aan iedereen, zowel zakelijk als privé. Je kunt bij ons een hoge kwaliteit, een fijne prijs en een vriendelijke service verwachten. Wil je meer weten of heb je interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust eens contact met ons op!

We ♥ new friends

© Copyright 1998-2017 Geef het door Reclame - All rights reserved. Powered by Xenodesign.